pl003.png

Welkom bij Pure Love te Grobbendonk!


Het café voor je geheime wensen en verleidingen... Of het nu voor een gezellig uitje is, een vrijgezellenavond of gewoon even ontspannen? Pure Love heeft voor iedere klant wel iets bijzonders te bieden. 7/7 kun je gewoon een biertje komen drinken, of een leuke avond met je date beleven, hiervoor verhuren wij kamers. Dit kan voor een uurtje of een hele nacht. Zo wordt elk bezoek een onvergetelijke belevenis.

Wij bieden discretie, service, private parkeergelegenheid en geen verplichtingen. Wil je onze openinsuren weten? Spring dan naar contact.....

Het Café

Ons café is gastvrij, discreet en biedt klasse.

Ons personeel klasse personeel staat klaar een lekker biertje te tappen of een flesje bubbels open te trekken.  Ons café verhuurt ook luxe privékamers. Deze kamers zijn gezellig ingericht, sommige hebben een jacuzzi of een sauna. De kamers kunnen voor een uurtje gehuurd worden of voor een hele nacht. Zodoende kun je met een leuke partner een spannende avond hebben.

In onze luxe privékamers kan je in het gezelschap van een partner of afspraakje gezellig relaxen. Geniet van de muziek, douche, bubbelbad en/of sauna. En heb je nog wensen … dan bel je gewoon even met de roomservice.

Breng je date!

 Beleef in pure stijl bij Pure Love een gezellige avond met je afspraakje, je date en/of partner!!!
 
Wil je iemand discreet ontmoeten en hebben jullie stoute plannen dan is Pure Love the place to be.

Wil je meer weten over de eventuele arrangementen? Gebruik het discrete formulier of bel met +32 479 08 07 88

Pure Love
Liersesteenweg 114
2280 Grobbendonk
Tel: +32 14.77.07.78

Vanuit Antwerpen: Afrit Massenhoven (22)

Openingsuren:

Ma/Di/Wo: 20:00u – 04:00u
Do/Vr/Za: 20:00u – 06:00u
Zo: 20:00u - 04:00u

Captcha Code